Flori cu tinereti si petale fara alb




  Iar i-a primit mesajele si iar i-a simtit rugaciunile tacute. Il zareste desi nu l-a vazut niciodata si parca  il simte;dar nu l-a atins nicicand... Cateva poze intinse pe un ecran gol si rece o fac sa creada ca-l cunoaste - ca-i cunoaste zambetul jucaus putin strambat spre stanga. 
  Si nici nu stie cand l-a cunoscut; cand sau cum...pur si simplu a fost si..a fost! Asa cum se cunoaste toata lumea: cai invizibile de comunicare al caror nume ar rupe vraja randului si l-ar sparge.. Zambeste iar; incurcata si se inroseste timida ca si cum el ar vedea-o;ca si cum i-ar simti respiratia fierbinte agitandu-se in jurul unor buze moi,fara vlaga. Se rusineaza. Din poza afisata in fata ei,el ii zambeste din nou;la fel de cald,la fel de senin...la fel de ..ca pentru ea!
  ''O sa ma rog pentru tine''...a fost intr-o zi de primavara. Era putin trista,aiurea melancolica; si el a stiut! De nicaieri  si fara putinta de-a o simti..doar a stiut.. Apoi au inceput a vorbi;timpul numara ore,zile,saptamani: mesaje negre lipite de alb - ravase electronice pe care le-asteptau amandoi cu nerabdare. Ea,curioasa si zambitoare,el,fermecat cu totul de fastaceala ei..
   S-a lasat,nebunul,furat cu totul; si stie ca a fost rapit de mult,doar ca..ii e mai bine asa;ii e cald si simte un foc prietenos aprinzandu-se molcom - flacari aramii cu miros de cafea fierbinte..ii e mai bine asa. Se simte ciudat de confortabil si cu fiecare vibratie a vocii ei pe care si-o imagineaza,o vrea tot mai aproape;o vrea mai reala!
   Si nu isi doreste mult;doar sa o priveasca incontinuu vorbind si zambind radios si sa-i atinga un deget - ba nu! Sa-i tina o mana intre palmele lui puternice si calde..doar atat;atat si va fi fericit.
   Poate si ea va fi.
   Ea care,proaspat trezita dintr-un somn fara vise,incepe sa simta caldura rugaciunilor lui..

Comentarii

Postări populare